Tuesday, May 3, 2011

ayeem ayam...serius aku tak paham....

elo malaysia!!!entri kali ni aku nk cite sal sorg blogger laki..name die ayeem ayam..rupe die cam gmbr kat bawah,yang ader rmbut merah style punk sejati tu...gambar laki die pun ader,yang main dongak2 kpale tuh...yang last skali tu gmbr anak ayeem ayam..hasil hubungan terlarang ayeem ayam dgn laki berbaju itam tuh..hahahhahahahha......

umur budak ayam ni lbh kurg umur adik boy aku, si capik, jer rasenyer.... tu pn klu umur yg die bg kt blog tu adalah umur sebenar,bukan umur rekaan....hihii..sehari dua ni aku suke plk bace blog die...bukan sbb kelucah-an terlampau penulisan budak ni tau..otak suci cam aku ni mane suke mende2 SX kan..hahahah...lgpn aku dh cukup umur,dh kawin pun...jd mende2 18SX dr kpale otak budak2 ni mmg tak memberi kesan lgsg la kan kat aku..hahaha...secare jujur tak ingat dunia,aku cuma tertarik ngn ke-kreatifan dan kebijaksanaan budak ni berceloteh dan mengarut2 dlm blog die...sangat sangap, sangat mengarut, dan sangat FUN dibace..wlpn tahap mengarutnyer kadang2 aku tak paham tp tak kisahla..yg penting aku suke kat blog kau wahai ayam!!!!..siryes lucu budak ni...korang tgk header blog die pun korg akn gelak dah...siryes kreatif budak ayam ni..ayam zaman skrg pun dh pandai kreatif2 kan...(tp ayam serama bapak aku tak kreatif lgsg la plak..klu tak,dh lame aku suh ayam2 tu melukis..kot2 la leh challenge da vinci..aku jgk yg kaye...tp sumpah tak kreatif lgsg ayam2 serama tuh..menghabiskan boreh je ko pandai..)....berbalik pd topik kite td,klu bosan2,korg leh usha2 blog budak ni..korg tau tak, mata kartun ayam kt header tu leh gerak ikut cursor mouse korg..hahah...tp yg aku rase plg giler kentang,korg blh tlg bukak baju ngn sluar kartun ayeem ayam tu..hahaha...!!!tp aku rekomen korg bukak sluar petak2 ayeem ayam tu dulu..ahahha..korang nk try kan..?nk try kan????korg klik SINI!!!!!!!!!!!!..hahahhaha...bijak kan..bijak kan....skrg ni die ngah cari calon bini...kot2 la korg berminat ngn budak ni kan...org jawa gak ni...asal dr klang...kot2 la korang berminat nak berlaki kan org jawa cam aku..laki aku orang banting je pun..jiran jer ngn klang..ntah2 ader bau2 bacang ngn budak ayam ni...hahaha.....try ah..huhuhu...sblm ni aku suke bace penulisan hentakbelipat..blogger femes jgk ni...die join venture ngn awek kiut yg bernama petisuare...budak hentak belipat ni mmg kpale giler lucu jgk la..hahaha...klu korg nk test tahap kelucuan die, korang klik sini!!! so skrg aku dh ader 2 blogger laki yg aku suker...bkn suker kat tuan nyer...suker kat blog nyer ajer...!!! (hish....ni yg tak best nih!!!br nk luahkan isi hati yg terpendam, korg dh sound awl2 sal nusyuz....)..hahahhah....k k k..aku blah lu....babay...

10 comments:

Ayeem Jemain said...

hahaha mekacehhh

Ayeem Jemain said...

btw, ayeem ayam tu kartun, ayeem jemain (tuan badan) tu yang mendongak. haha

Amalia Zurahim said...

tahu saangat!hahahha....niway ko mmg lucu la ayeem...dan nakal...klu aku pegnent,aku tanak bukak blog ko..takut terkenan kt anak aku...hahaha..hv a nice day..or night...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

ahaha..saya pun peminat ayeem ayam ..tapi tak minat ayeem jemain ..

Ulfah Z said...

Comel entry

Amalia Zurahim said...

iqbal:mmg best kan ayeem ayam tu...tp pelik npe ayeem jemain tak se-best ayeem ayam...eemm.. musykil...musykil..

ulfah:comel!!?? alamak..!!nk prasan..nk prasan...hihi..thanx

hamzah ian said...

ayam tu gay.. hahahaha...

btw gmbr akak kawin ni lawo.. cun cun

combi said...

ayeem ayam punye pasal la combi tgk cnie...haha..dye 2 mmg sengal la kak=p

Amalia Zurahim said...

hamzah ian:gay ker??ehhh..klu dah in relationship ngan 'hamzah ian' sah2 la gay.klu couple ngn hamzahirah ian ke,hamzaharah ian ke br la normal kn..hihihi...akak dh bace blog hamzah...hihihii...korg ni mmg sejiwa la..dh smp tahap WAJIB kawin dh ni..hahahha..lucu sgh anak2 ni...

Amalia Zurahim said...

combi: hahaha..mmg sengal pn..tahap kronik dh tu.hihi.:-P ..SELAMAT KENALAN ye combi...akak dh follow ur blog...*wink wink...

Post a Comment