Wednesday, March 30, 2011

Anak baru pakcik arshad...emmm...

Hai..korang musti tak sangka kan aku dpt adik br..dengan umur aku yg camni, aku masih dpt adik br..aku pn tak pasti laki ke pmpuan sbb aku tak berminat nk amik tau...lgpn aku cemburu dgn kehadiran die di rumah ni...adik aku, asma, juga cemburu dgn kehadiran adik baru tu...smp die tnyer kt pakcik arshad, antara die dan anak baru pkcik arshad tu, yg mane satu yg pakcik arshad lebih sayang...kesian asma...pakcik arshad tak beri jwpn pun...die hanya diam membisu seribu bahse....tp aku dpt agak dh jwpn nyer...cume aku tak mahu perbesar2kan hal ini... lgpn aku taknk asma kecik ati atau bermasam muke ngn pakcik arshad...due2 adalah insan yg aku sayang... aku amat serba salah... korg mesti nk tgk kan gmbr anak baru pakcik arshad.... aku sebenarnyer tak hingin amik gmbr budak tu...tp sbb pakcik arshad yg beria2 suh aku amik gmbr, so aku pn memaksa jgk diri aku utk ambik gmbr anak baru die tu...mmg cantik...dan pakcik arshad sgt berbangga dgn anak baru die tu...emmm...smp ati pakcik arshad...mmm...
'
'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'
''
'
aku sgt berat ati nk tunjuk gmbr anak baru pakcik arshad nih kt korg..emmm
'
'
''
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
sungguh mengada-ngada!!menyampah..

elleh..wat muke innocent plak

pandai berlakon kiut..menyampah lg..

lawa la tu konon!main angkat2 kaki lak..!huh

mendabik dada

mengada nk wat manicure ngn pedicure..blah la lu!!

eksyen sungguh!!

wat aksi gatal lak die!!

berangan jd model la tu konon..

ek eleh..wat tk nmpk aku lak..!!

kuku manyak taik!!

tgk~!!wat muke innocent lg..!!
Pakcik Arshad sgt sayang kt anak br die nih smp termimpi-mimpi...klu korg jd aku atau asma, korg jeles tak...emmmm....(ToT)v

2 comments:

azizan said...

haha.. ko ni mmg ustazah lah mek.. ustazah yg ajar kta masa kt bmi dulu.

Amalia Zurahim said...

ustazah..??hakhakhak....aku ustazah ke?pujian ikhlas ke atau pujian double meaning tu?....hahahahah....

Post a Comment